tijdelijk 3092698393

Dagverse bloemen door eigen inkoop

Bijna dagelijks kopen wij, op de grootste bloemenveiling van de wereld, onze bloemen en planten in voor de klok. Door deze inkoop hebben wij altijd een mooi, vers en ruim assortiment waarmee wij op elk moment van de dag een verrassend boeket, rouwarrangement of bruidsboeket voor u kunnen maken.

Luchtzuivering door Lampe Berger

Lampe Berger zuivert uw huis van vieze rook, kook of huisdier geuren. Door de unieke werking van de brander met vloeistof, zuivert u binnen 30 minuten 80% van de lucht in huis en geeft het uw huis een fijne en aangename geur. U heeft keuze uit 25 verschillende soorten branders en wel meer dan 40 unieke geuren.

Scentchips geuren

Een Scentchip bestaat uit wax met etherische oliën. Wanneer deze verhit worden op een gepatenteerde brander komen de etherische oliën vrij en geeft het uw huis een aangename geur.
U kunt een keuze maken uit 80 verschillende geuren en het leuke is dat u deze geuren ook eindeloos kunt combineren om zo een eigen geur te creëren.

Woondecoratie

Aankleding van uw huis gaat om beleving, combinaties van kleuren en materialen. In onze ruime winkel hebben wij enkele hoeken ingericht waardoor u een beeld krijgt van wat kleur en materialen doen met uw beleving. In elke hoek zijn we uitgegaan van een basis kleur van lampen, vazen, kussens, zijde bloemen en bij passende planten. Advies aan huis is mogelijk en u mag ook alles op zicht me nemen.

► Bestel hier direct uw boeket